Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Det självklara valet av pumpar & pumpservice i Värnamo

Det finns flera olika tillfällen som ert företag kan behöva en pump. Våra pumpar kan transportera olika vätskor och gaser både med hög eller låg viskositet. När man ska transportera vätska eller gas från en plats till en annan behöver man en pump av hög kvalitet som kan utföra förflyttningen på ett säkert sätt, både för innehållet men även för den omkringliggande miljön. 

Fat-, membran-, centrifug- & pulverpumpar av högsta kvalitet i Värnamo

Pumpar av förstklassig kvalitet hittar ni hos oss här i Värnamo. Vi levererar pumpar till dig för alla möjliga olika tillfällen. Oavsett om ni är verksamma inom livsmedelsbranschen och transporterar mejeriprodukter eller arbetar inom industri och behöver flytta trögflytande medier som exempelvis lim, tätningsmassor eller färg. Vi installerar pumpar av alla former såsom fatpumpar, membranpumpar, centrifugalpumpar, pulverpumpar och många fler. 

Det är viktigt att hitta rätt pump för rätt tillfälle vilket vi hjälper ert företag med.  Tillsammans fokuserar vi på att skapa optimala förutsättningar att nå framgång i er verksamhet. Vi anpassar oss till er säkerhet och trygghet för att guida er till rätt val av pump som möter era krav och behov. Vårt specialistområde innefattar specialanpassade pumpar utrustade för att klara av transport av aggressiva kemikalier med fasta partiklar. Även pumpar som är anpassade för vätskor och gas med hög viskositet är en typ av pumplösning som vi ligger i framkant med. 

Elektrisk membranpump Värnamo

EVO Series™ är en 100% eldriven membranpump med revolutionerande funktioner som tidigare inte ingått i en och samma pump. EVO Series™ erbjuder likvärdig mångsidighet som en vanlig membranpump men med ytterligare maximerad effektivitet och styrbarhet. Fördelen är därmed att den är 70% mer energieffektiv än vår nuvarande tryckluftsdrivna membranpump. Att byta till en elektrisk pump är en långsiktig investering som effektiviserar ditt arbete! Byt till en eldriven pump redan idag!

Elektrisk membranpump – hur fungerar den?

Den stora skillnaden mellan en elektrisk membranpump och en vanlig pump är i huvudsak drivmedlet, den elektriska drivs med ström och den vanliga membranpumpen med tryckluft. Det finns många fördelar med en elektrisk pump, förutom att den är mer energieffektiv kan pumpen köras mot stängd ventil, även tryck och flöde är steglöst ställbart vilket gör att driften får ett jämnare flöde.

Vem har mest nytta av en eldriven membranpump Värnamo?

En elektrisk membranpump lämpar sig främst för fyllningsapplikationer av olika slag, men används även för ren transport mellan tankar. En elektrisk membranpump har lång livslängd och effektiviserar ditt arbete!

 

Stort sortiment av pumpar & pumpservice i Värnamo

Hos oss hittar du både nya produkter och reservdelar till dina befintliga pumpar. Vårt sortiment erbjuder pumpar från märken som bland annat ARO Ingersoll Rand Ltd vars produkter är anpassade för att på ett effektivt sätt transportera vätskor av framför allt trögflytande karaktär. Du finner även fatpumpar från exempelvis Serlico som är populära inom livsmedelsindustrin och kemiteknisk industri samt italienska LaFonte som specialiserar sig på magnetdrivna pumpar för syror och farliga vätskor. I övrigt har vi ett brett sortiment från tillverkare som Inoxpa och GemmeCotti. Beställer ert företag från oss kan ni alltid räkna med snabba leveranser och returer. Spana in vårt sortiment på vår hemsida redan nu. 

Köp färdiga pumpar eller reservdelar samt service 

Förutom att vi levererar färdiga pumpar och reservdelar kan ert företag självklart vända sig till oss för service, underhåll och reparationer av befintliga pumpar. Bakom oss har vi mer än 25 års erfarenhet inom branschen. Våra tekniker har god erfarenhet och kompetens inom pumpservice och får jobbet gjort säkert. Vi vet hur man prioriterar trygghet, säkerhet och funktionalitet  till en perfekt balans som är anpassade utefter era behov och önskemål. 

När våra tekniker reparerar och servar ert företags pumpar garanterar vi uteslutande användning av originaldelar i de fall där någon del av pumpen är förbrukad och behöver bytas ut mot en reservdel. Den stora anledningen till att vi inte kompromissar när det kommer till reservdelar är av säkerhetsmässiga skäl. Vi tummar inte på kvalitet eller kompromissar med er trygghet. Vår service utgår från EU-standard och tack vare att vi är konsekventa med originaldelar innebär detta att er pump kan behålla sin ATEX-klassning även efter att den har blivit servad. Kontakta oss redan idag och få en offert inom 24 timmar med ett kostnadsförslag!

KONTAKTA OSS

[vc_separator type=’transparent’ position=’center’ color=” thickness=” up=’10’ down=’10’]

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här