Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Det självklara valet av pumpar & pumpservice i Värnamo

Det finns flera olika tillfällen som ni och ert företag kan behöva en pump. Våra pumpar kan transportera olika vätskor och gaser både med hög eller låg viskositet. När man ska transportera vätska eller gas från en plats till en annan behöver man en pump av bra kvalité som kan utföra förflyttningen på ett säkert sätt, både för innehållet men också för den omkringliggande miljön. 

Fat-, membran-, centrifug- & pulverpumpar av högsta kvalité i Värnamo

Pumpar av denna kvalité hittar ni här hos oss i Värnamo. Vi levererar pumpar till dig för alla olika tillfällen. Oavsett om ni är inom livsmedelsbranschen och transporterar mejeriprodukter eller arbetar inom industri och behöver flytta trögflytande medier som exempelvis lim, tätningsmassor eller färg. Vi installerar pumpar av alla former, fatpumpar, membranpumpar, centrifugalpumpar, pulverpumpar och många fler. 

Det är viktigt att hitta rätt pump för rätt tillfälle och vi hjälper er och ert företag med det.  Tillsammans fokuserar vi på att skapa förutsättningar att nå framgång i er verksamhet. Vi anpassar oss till er säkerhet och trygghet för att guida er till rätt val av pump som motsvarar era krav och behov. Vår specialitet ligger i pumpar designade för att klara att transportera aggressiva kemikalier med fasta partiklar. Även pumpar som är anpassade för vätskor och gas med hög viskositet är en typ av pump som vi ligger i framkant med. 

Stort sortiment av pumpar & pumpservice i Värnamo

Hos oss hittar du både nya produkter men även reservdelar till dina befintliga pumpar. I vårt sortiment finns pumpar från märken som bland annat ARO Ingersoll Rand Ltd, vars produkter är anpassade för att på ett effektivt sätt transportera vätskor av framför allt trögflytande karaktär. Du finner också fatpumpar från exempelvis Serlico, populära inom livsmedelsindustrin och kemiteknisk industri, samt italienska LaFonte som specialiserar sig på magnetdrivna pumpar för syror och farliga vätskor. I övrigt har vi ett brett sortiment även från tillverkare som Inoxpa och GemmeCotti. Beställer ert företag från oss kan ni alltid räkna med snabba leveranser och returer. Spana in vårt sortiment på vår hemsida redan nu. 

Köp färdiga pumpar eller reservdelar samt service 

Förutom att vi levererar färdiga pumpar eller reservdelar kan ert företag självklart vända sig till oss även för service, underhåll och reparationer av era befintliga pumpar. Bakom oss har vi mer än 25 års erfarenhet inom branschen. Våra tekniker har god erfarenhet och kompetens inom pumpservice och får jobbet gjort säkert. Vi vet hur man prioriterar trygghet, säkerhet och funktionalitet  till en perfekt balans som är anpassade utefter era behov och önskemål. 

När våra tekniker reparerar och servar ert företags pumpar garanterar vi att vi alltid använder originaldelar i de fall där någon del av pumpen är förbrukad och behöver bytas ut mot en reservdel. Den stora anledningen till att vi inte kompromissar när det kommer till reservdelar är av säkerhetsmässiga skäl. Vi tummar inte på kvalitén eller kompromissar med er trygghet. Vår service utgår från EU-standard och tack vare att vi är konsekventa med originaldelar innebär detta att er pump behåller sin ATEX-klassning även efter att den har blivit servad. Kontakta oss redan idag och få en offert inom 24 timmar med ett kostnadsförslag efter att du har hört av dig.

KONTAKTA OSS

[vc_separator type=’transparent’ position=’center’ color=” thickness=” up=’10’ down=’10’]

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här