Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Pumpservice & Pumpar Växjö

Professionell pumptjänst i Växjö med pumpar för företag

Om du behöver starta ett nytt projekt i Växjö som kräver professionell pumptjänst är vi det kloka valet. Sedan 1992 har vi varit en pålitlig leverantör med ett stort urval av högkvalitativa pumpar, reservdelar och service, och vi lämnar inga detaljer åt slumpen.

Gemensamt för alla våra tjänster är att vi är tekniskt lösningsorienterade. Våra tekniker har många års erfarenhet inom branschen och hjälper dig med installation och service. För att hitta rätt lösning kommer vi gärna ut till ditt företag för att göra en helhetsbedömning för att hitta den bästa lösningen som är skräddarsydd för just ditt företag. 

 

Snabb pumptjänst i Växjö

Med nästan 30 års erfarenhet inom pumpindustrin vet vi allt om pumpar och pumptjänster. Oavsett om du behöver installation, service eller reparation av en pump från märket ARO Ingersoll Rand, Serfilco, Gemmecotti, har vi flexibla och erfarna tekniker som kan hantera uppgiften åt dig. Vi använder alltid originaldelar, både för att säkerställa högsta standard samt säkerhet, och för att du ska upprätthålla den EU-godkända ATEX-klassificeringen.

En av våra absoluta specialiteter är pumpar anpassade för att hantera aggressiva kemikalier som natriumklorid, ammoniak eller saltsyra. Vi kompromissar aldrig med service, kvalitet eller säkerhet, oavsett om det är membranpumpar, kolvpumpar, pumphjulspumpar eller matpumpar.

Det är oerhört viktigt för oss att kunna erbjuda en snabb service så att du som kund vet att du är i centrum för oss. Därför kan du kontakta oss och inom 24 timmar få en uppskattning av vad ditt uppdrag kan förväntas kosta.

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här