Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Pumpservice & Pumpar Växjö

Professionell pumptjänst i Växjö med pumpar för företag

Om du behöver starta ett nytt projekt i Växjö som kräver professionell pumptjänst är vi det kloka valet. Sedan 1992 har vi varit en pålitlig leverantör med ett stort urval av högkvalitativa pumpar, reservdelar och service. Vi lämnar inga detaljer åt slumpen!

Gemensamt för alla våra tjänster är att vi är tekniskt lösningsorienterade. Våra tekniker har många års erfarenhet inom branschen och hjälper dig med installation och service. För att hitta rätt lösning besöker vi gärna ditt företag för att göra en helhetsbedömning och därefter hitta en skräddarsydd lösningen för just ditt företag. 

Elektrisk membranpump Växjö

EVO Series™ är en fullständigt eldriven membranpump med exklusiva funktioner som tidigare inte ingått i en och samma pumplösning. EVO Series™ erbjuder likvärdig mångsidighet som en vanlig membranpump men med maximerad effektivitet och styrbarhet. Fördelen är därmed att den är 70% mer energieffektiv än vår nuvarande tryckluftsdrivna membranpump. Att byta till en elektrisk pump är en långsiktig investering som effektiviserar ditt arbete! Dags att byta till en eldriven pump redan idag?

Elektrisk membranpump – hur fungerar den?

Den stora skillnaden mellan en elektrisk membranpump och en vanlig pump är i huvudsak drivmedlet, den elektriska drivs med ström och den vanliga membranpumpen med tryckluft. Det finns många fördelar med en elektrisk pump, förutom att den är mer energieffektiv kan pumpen köras mot stängd ventil, även tryck och flöde är steglöst ställbart vilket gör att driften får ett jämnare flöde.

Vem har mest nytta av en eldriven membranpump Växjö?

En eldriven membranpump lämpar sig främst för fyllningsapplikationer av olika slag, men används även för ren transport mellan tankar. En elektrisk membranpump har lång livslängd och effektiviserar ditt arbete!

 

Snabb pumptjänst i Växjö

Med nästan 30 års erfarenhet inom pumpindustrin vet vi allt om pumpar och pumptjänster. Oavsett om du behöver installation, service eller reparation av en pump från märket ARO Ingersoll Rand, Serfilco eller Gemmecotti har vi flexibla och erfarna tekniker som kan hantera uppgiften åt dig. Vi använder alltid originaldelar, både för att säkerställa högsta standard och säkerhet samt för att du ska upprätthålla den EU-godkända ATEX-klassificeringen.

Ett av våra specialistområden är pumpar anpassade för att hantera aggressiva kemikalier som natriumklorid, ammoniak eller saltsyra. Vi kompromissar aldrig med service, kvalitet och säkerhet oavsett om det gäller membranpumpar, kolvpumpar, pumphjulspumpar eller matpumpar.

Det är oerhört viktigt för oss att kunna erbjuda snabb service för att du som kund ska känna att du har högsta prioritet för oss. Kontakta oss inom 24 timmar få en uppskattning av vad ditt uppdrag kan förväntas kosta.

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här