Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Professionella pumpar och pumptjänster i Vetlanda

Med nästan tre decenniers erfarenhet är vi experter när det gäller snabba leveranser, rätt urval av pumpar och snabb service. Sedan start har vi hjälpt företag och andra aktörer i Vetlanda med installation och reparation av pumpar i tillverkningsindustrin och därför är vi ett självklart val när ditt företag behöver extern expertis.

Flexibel och pålitlig partner inom pump & service

Oavsett om det gäller membranpumpar, kolvpumpar, pumphjulspumpar eller livsmedelspumpar hjälper vi ditt företag att hitta den bästa möjliga pumpen för ändamålet. Vi skräddarsyr alltid helhetslösningar utformade för just dina behov. Vi vet vad det innebär att göra det lilla extra för våra kunder och tillhandahåller därför effektiv och flexibel service av hög kvalitet.

Experter inom pumpar med service med endast orginaldelar

Gemensamt för alla pumpar är att de flyttar vätskor från en plats till en annan. Våra specialister har kompetens att betjäna de allra flesta pumpar på marknaden såsom ARO Ingersoll Rand, Serfilco, GemmeCotti och många fler. Vi hanterar pumpar som behöver flytta mer aggressiva kemikalier som ammoniak, saltsyra eller natriumklorid. Vi besöker gärna er verksamhet i Vetlanda och behövs det service erbjuder vi uteslutande originaldelar vid reparation!

Elektrisk membranpump Vetlanda

EVO Series™ är en 100% eldriven membranpump med exklusiva funktioner som tidigare inte funnits i en och samma pumplösning. EVO Series™ erbjuder total mångsidighet likt en vanlig membranpump men med maximerad effektivitet och styrbarhet. Fördelen är därmed att den är 70% mer energieffektiv än vår nuvarande tryckluftsdrivna membranpump. Att byta till en elektrisk pump är en långsiktig investering som effektiviserar ditt arbete! Byt till en elektrisk pump redan idag!

Elektrisk membranpump – hur fungerar den?

Den stora skillnaden mellan en elektrisk membranpump och en vanlig pump är i huvudsak drivmedlet, den elektriska drivs med ström och den vanliga membranpumpen med tryckluft. Det finns många fördelar med en elektrisk pump, förutom att den är mer energieffektiv kan pumpen köras mot stängd ventil, även tryck och flöde är steglöst ställbart vilket gör att driften får ett jämnare flöde.

Vem har mest nytta av en eldriven membranpump Vetlanda?

En eldriven membranpump lämpar sig främst för fyllningsapplikationer av olika slag, men används även för ren transport mellan tankar. En elektrisk membranpump har lång livslängd och är lämplig för att effektiviserar ditt arbete!

 

Kostnadsfri offert på pumpar & service

Kontakta oss för en kostnadsfri offert när du behöver starta ett nytt projekt eller service i Vetlanda eller där det finns behov av professionell pumptjänst. Vi kompromissar varken med kvalitet eller effektiv service och därför garanterar vi ett erbjudande inom 24 timmar.

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här