Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Professionella pumpar och pumptjänster i Vetlanda

Med nästan tre decenniers erfarenhet är vi experter när det gäller snabba leveranser, rätt urval av pumpar med en snabb service. Sedan starten har vi hjälpt företag och andra aktörer i Vetlanda med installation och reparation av pumpar i tillverkningsindustrin, och vi är därför ett självklart val när ditt företag behöver extern expertis.

Flexibel och pålitlig partner inom pump & service

Oavsett om det är membranpumpar, kolvpumpar, pumphjulspumpar eller livsmedelspumpar, hjälper vi dig och ditt företag att hitta bästa möjliga pump för ändamålet. Vi skräddarsyr alltid helhetslösningar som passar dina exakta behov. Vi vet vad det innebär att göra det lilla extra för våra kunder och därför tillhandahåller vi naturligtvis effektiv och flexibel service av hög kvalitet.

Experter inom pumpar med service med endast orginaldelar

Gemensamt för alla pumpar är att de flyttar vätskor från en plats till en annan. Våra specialister har kompetensen att betjäna de allra flesta pumpar på marknaden, som ARO Ingersoll Rand, Serfilco, GemmeCotti och många fler. Vi hanterar även pumpar som behöver flytta mer aggressiva kemikalier som ammoniak, saltsyra eller natriumklorid. Vi besöker er verksamhet i Vetlanda och behövs det service erbjuder vi endast originaldelar vid reparation

Kostnadsfri offert på pumpar & service

Kontakta oss för en kostnadsfri offert erbjudande när du behöver starta nya projekt eller service i Vetlanda, där det finns behov av professionell pumptjänst. Vi kompromissar varken med kvalitet eller effektiv service, och därför får du ett erbjudande inom 24 timmar.

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här