Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Pumpservice i Jönköping som har pumparna till ert bolag

Ingår ni i livsmedelsbranschen eller arbetar inom kemiteknisk industri, bioindustri, elektronik eller inom något annat område som kräver en pump som kan förflytta vätskor? Då har ni kommit helt rätt! Vi är en pumpservice i Jönköping som levererar pumpar av högsta kvalitet. Hos oss finner ni pumpar som klarar av att göra jobbet.

Med 25 års erfarenhet levererar och servar vi pumpar av högsta standard. Vi erbjuder ett stort sortiment och har hjälpt många företag att utvecklas och att våga ta nästa steg i verksamheten. Vår pumpservice hjälper er att installera effektiva pumpar som klarar av explosiva miljöer, aggressiva kemikalier, hög viskositet med fasta partiklar och mycket mer. Hos oss hittar ni pumpar för alla syften och branscher.

Snabb leverans & installation – Service med originaldelar

Utöver att snabbt leverera och installera nya pumpar i er verksamhet hjälper vi förstås även till med att serva era nuvarande pumpar. Våra tekniker är lösningsfokuserade och angelägna om att göra det där lilla extra för dig som kund. Om ni inte skulle bli nöjda eller önskar att byta någon produkt med kort varsel erbjuder vi snabba returer så att ni kan fokusera på ert jobb. 

Vi arbetar dessutom enbart med originaldelar när vi servar och reparerar er pump. Det finns två fördelar med detta. Främst handlar det naturligtvis om pumpens och ert företags trygghet – hos oss kan ni lita på att vi inte tummar på säkerhet när det kommer till våra pumpars funktionalitet. För det andra möjliggör originaldelarna att er pump är fortsatt ATEX-klassificerad enligt EU-standard även efter reparation och service. Givetvis kan ni beställa enskilda reservdelar direkt från oss och utföra servicen på egen hand om ni föredrar det alternativet. 

Elektriska membranpumpar Jönköping

EVO Series™ – är en 100% elektrisk membranpump med exklusiva funktioner som tidigare inte har funnits i en och samma pumplösning. EVO Series™ erbjuder total mångsidighet likt en  vanlig membranpump men med ytterligare maximerad effektivitet och styrbarhet. Fördelen är att den är 70% mer energieffektiv än våra nuvarande tryckluftsdrivna membranpumpar. Att byta till en elektrisk pump är därmed en långsiktig investering, varför inte byta pump idag?

Elektrisk membranpump – Hur fungerar den?

En elektrisk membranpump fungerar på samma sätt som en vanlig membranpump men är eldriven istället för tryckluftsdriven. Fördelarna med den eldrivna pumpen är många, bland annat kan pumpen köras mot stängd ventil. Även tryck och flöde är steglöst ställbart vilket gör att driften får ett jämnare flöde.

Vem har mest nytta av en elektrisk membranpump Jönköping?

En elektrisk membranpump lämpar sig främst för fyllningsapplikationer av olika slag, men används även för ren transport mellan tankar.

 

Pumpar & pumpservice i Jönköping av välkända märken 

Våra tekniker har ett mycket framgångsrikt samarbete med pumpmärket ARO Ingersoll Rand. Detta är dock inget som hindrar oss från att erbjuda service av högsta kvalitet även gällande övriga pumpmärken. I vår verkstad servar vi pumpmärken som bland annat Jessberger, GemmiCotti, Serfilco, Sandpiper med fler.

Förutom vårt stora utbud av pumpmäken kan ni räkna med en bred variation av olika pumpar för lika många syften. Bland vårt sortiment har vi magnetdrivna pumpar som är lämpade för livsmedelsföring och mejeri, membranpumpar anpassade för lim, färg och andra trögflytande vätskor samt pulverpumpar som används för att förflytta torra produkter. 

Service & pumpar med kunden i fokus

Vi arbetar alltid med kunden i fokus och ni kan lita på att alltid få en offert inom 24 timmar efter första kontakt med oss angående kostnadsförslag. För oss är det lika viktigt att ni får rätt pump till rätt pris. Vi vill ge er möjligheten att uppfylla den potential ni förfogar över i er verksamhet. Tveka inte på att kontakta oss för beställningar, reparationer eller reservdelar. Vi garanterar snabb service och som alltid ett trevligt bemötande med stor respekt för ert företags behov och önskemål.

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här