Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Pumpservice i Jönköping som har pumparna till ert bolag

Ingår ni i livsmedelsbranschen eller arbetar inom kemiteknisk industri, bioindustri, elektronik eller inom något annat område som kräver en pump som kan förflytta vätskor? Då har ni kommit helt rätt. Vi är en pumpservice i Jönköping som levererar pumpar av högsta kvalité. Hos oss finner ni pumpar som klarar av att göra jobbet.

Med 25 års erfarenhet levererar och servar vi pumpar av den högsta standarden. Vi erbjuder ett stort sortiment och har hjälpt många företag att utvecklas och att våga ta nästa steg i verksamheten. Vår pumpservice hjälper er att installera effektiva pumpar som klarar av explosiva miljöer, aggressiva kemikalier, hög viskositet med fasta partiklar och mycket mer. Hos oss hittar ni pumpar för alla syften och branscher.

Snabb leverans & installation – Service med originaldelar

Utöver att snabbt leverera och installera nya pumpar i er verksamhet hjälper vi förstås även till med att serva era nuvarande pumpar. Våra tekniker är lösningsfokuserade och angelägna om att göra det där lilla extra för dig som kund. Om ni inte skulle bli nöjda eller önskar att byta någon produkt med kort varsel erbjuder vi snabba returer så ni kan fokusera på att göra ert jobb. 

Vi arbetar dessutom enbart med originaldelar när vi servar och reparerar er pump. Det finns två fördelar i detta. För det första handlar det naturligtvis om pumpens och ert företags trygghet – hos oss kan ni lita på att vi inte tummar på säkerhet när det kommer till våra pumpars funktionalitet. För det andra möjliggör originaldelarna att er pump är fortsatt ATEX-klassificerad enligt EU-standard även efter reparation och service. Givetvis kan ni beställa enskilda reservdelar direkt från oss och utföra servicen på egen hand om ni föredrar det alternativet. 

Pumpar & pumpservice i Jönköping av välkända märken 

Vi och våra tekniker har ett mycket framgångsrikt samarbete med pumpmärket ARO Ingersoll Rand. Det är dock ingenting som hindrar oss från att erbjuda service av högsta kvalité även när det gäller övriga pumpmärken. I vår verkstad servar vi pumpmärken som bland annat Jessberger, GemmiCotti, Serfilco, Sandpiper och många fler.  

Förutom vårt stora utbud av pumpmäken kan ni räkna med en bred variation av olika pumpar för lika många syften. Bland vårt sortiment har vi magnetdrivna pumpar som är lämpade för livsmedelsföring och mejeri, membranpumpar som är anpassade för lim, färg och andra trögflytande vätskor samt pulverpumpar som används för att förflytta torra produkter. 

Service & pumpar med kunden i fokus

Vi arbetar alltid med kunden i fokus och ni kan alltid lita på att ni får en offert inom 24 timmar efter er första kontakt med oss angående ett kostnadsförslag. För oss är det lika viktigt att ni får rätt pump till rätt pris. Vi vill ge er möjligheten att uppfylla den potential ni förfogar över i er verksamhet. Tveka inte att kontakta oss för beställningar, reparationer eller reservdelar. Vi garanterar snabb service och som alltid ett trevligt bemötande med stor respekt för ert företags behov och önskemål.

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här